Arrangementer i Hellerup Gruppe

En stor del af at være spejder er at tage på tur. Når vi til de ugentlige møder på forskelligvis træner og leger, så er det også for at træne hvordan man selvstændigt kan løse udfordringer og hjælpes ad som gruppe/patrulje - og selvfølgelig også en masse konkrete færdigheder som der er endnu bedre muligheder og tid for at bruge i praksis på en tur.

Vi har nogle faste tilbagevende arrangementer for hele gruppen og derudover er der i hver enhed/aldersgruppe en eller flere ture i løbet af efteråret og foråret.

Vi holder

  • Juleweekend den første hele weekend i december (dvs. 1.-3. december 2023). Det er en tur for hele gruppen, hvor vi tager til en større hytte. En lille del af tiden i patruljer blandet på tværs af alder (vi kalder dem Kragepatruljer) - så der er mulighede for både at opleve hvor seje og dygtige de store spejdere er (og også at det nogen gange er svært for dem) og de store kan træne som patruljeledere for nogle yngre.
  • Fastelavn den søndag som falder bedst ift. fastelavn :) Sammen med resten af Hellerup Sogn afholder vi et fastelavnsarrangement med Gudstjeneste, tøndeslagning, fastelavnsboller, underholdning, osv.
  • Opstartsmøde hvor vi fælles starter efter sommerferien. Vi starter normalvis ugen efter skoleferien og holder opstartsmøde denne tirsdag. Vi mødes kl. 18 hvor vi spiser medbragt mad (vi kender godt en hekstisk hverdag) og der er mulighed for at grille. Så er der et løb med aktiviteter for spejdere og søskende og imens afholder vi generalforsamling og valg til gruppebestyrelsen for forældre og over 15 årige. Til sidst slutter vi af med oprykningsceremoni for de der skal skifte enhed og er færdige kl. 20.

Derudover har vi løbende en række arrangementer både som gruppe og enhed.

Som noget nyt prøver vi at bruge Medlemsservice til arrangementer, altså det system hvor kontingentopkrævninger også bliver udsendt fra. I har faktisk et login med jeres mail adresse (første gang skal man vælge Nulstil kodeord) og der er styr på at der kan være flere børn osv.

Se arrangementer i Medlemsservice lige nu er der: