Er du vores nye leder - lederboliger

Vi kan sammen med Hellerup Kirkekreds lige nu tilbyde et værelse til en leder i vores “Spejderkollegie”.

Vi tilbyder:

  • stærke lederteams i alle enheder fra bævere til seniorer
  • de skønneste spejderunger
  • en gruppe med over 100 medlemmer
  • mulighed for at byde ind med de sjoveste idéer og se dem blive til virkelighed
  • sociale og faglige arrangementer for lederne

Hvordan kan man komme i betragtning

Der er et værelse ledig fra den 1. juli 2024

Skriv en lille ansøgning om dig selv og hvorfor du er den rette og send den til Hellerup Kirkekreds: Jesper Balle uh@kragefolket.dk Tlf. 26837131

Husudvalget (som pt. består af formanden og to repræsentanter fra spejdergruppen) vil derefter aftale tidspunkt for en samtale.

Om kollegiet

Ungdomshuset er et lille kollegie, hvor tre beboere deler køkken, men hver især har et værelse med tilhørende badeværelse. Derudover er der en 3 værelseslejlighed, denne bør om muligt tilhøre et par, men den er også før blevet delt mellem to venner.
Huset er i gåafstand til Hellerup stationen og strand.

Vi er sociale, nyder at spise aftensmad i ny og næ og holder sociale aktiviteter.

Om værelset

Værelset er 15 kvm, plus eget toilet og bad samt egen entre med mulighed for at bruge haven. Huslejen ligger på 2000 kr. om måneden med forbrug inkluderet. I huset er der ydermere en vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for 125 kr. om måneden.

Om lejligheden

3 værelses lejlighed med eget køkken. Huslejen er 5.100 kr. om måneden med forbrug inkluderet. I huset er der ydermere en vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for 125 kr. om måneden.

Lidt billeder

Om stedet

Ungdomshuset i Hellerup ejes af foreningen Hellerup Kirkekreds og er bygget til børne-/ungdomsarbejde i Hellerup Sogn. I Hellerup er der både S-tog og Kystbanen, så der er cirka 15 min til Nørreport st. med offentlig transport og 20 min. på cykel.

I stueetagen har spejdergruppen lokaler og øverst er bolig for 5 personer. Da huset blev bygget i 1985 indgik lokale fondsmidler i byggeprojektet med den betingelse, at der skulle være billige boliger for aktive ledere i sognet. Pt. er der kun KFUM-Spejdere, men der har tidligere også været KFUM&K, Børnekonfirmand ansvarlig o.lign.

Om gruppen

Vi har skrevet lidt kort om Hellerup Gruppe under om os. Vi har ledere i alle aldre og har generelt en god lederbesætning, således har alle enheder min. 3 ledere (så man kan melde afbud ved sygdom, eksamen osv. uden at skulle aflyse). Vi holder stabsmøde for alle ledere cirka 5 gange om året, hvor vi starter med fælles aftensmad.

Alle enheder holder møde hver uge og typisk et par weekendture. Derudover har vi nogle faste gruppearrangementer, såsom opstartsmøde i august, juleweekend den første weekend i december, fastelavn, halloween.